Sala, Gerard
Sala, Gerard

Gerard Sala i Rosselló (Tona –Barcelona-, 1942) passa la seva infantesa a Palma de Mallorca. Actualment viu entre Badalona i a Sant Joan de les Abadesses.  

Es forma a l'Escola Massana, l'Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi i a l’Escola de pintura mural a Sant Cugat del Vallès. L'any 1979 comença com a professor del Departament de Pintura de la Facultat de Belles Arts a la Universitat de Barcelona, essent professor emèrit.

Ha realitzat nombroses exposicions al país i també a l’estranger i la seva obra es pot veure també a molts museus i institucions públiques i privades.

Gerard Sala es dedica essencialment a la pintura, tot i que també ha conreat alguns altres camps de l'art com el gravat, la litografia, l'escultura, el mural, escenografia i a la poesia.

La seva pintura gestual amb domini dels blaus, ocasionalment trencats  amb malves i vermells. La figuració queda sotmesa al ritme que imposen els sentits i les seves obres esdevenen superfícies plenes de lirisme. Identificat amb alguns plantejaments del Romanticisme d'una banda, i del Taoïsme de l'altra, el seu treball es diversifica darrerament també a través de l'escultura i la poesia.

 


CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular