La galeria Canals

Canals Galeria d’Art és la primera galeria de la ciutat de SANT CUGAT DEL VALLÈS, Barcelona, creada per Josep Canals el 1973.

Des d’un principi s’ha dedicat a la promoció de l’art d’avantguarda i a defensar els interessos de la modernitat, des d’aquesta ciutat del sud d’Europa.

A les seves programacions hi figuren nombrosos artistes de reconegut prestigi tant nacionals com internacionals, així com artistes emergents, sorgits en els últims anys.

CANALS-GALERIA D'ART també produeix cada dos anys el certamen artístic BIENNAL D'ART CONTEMPORANI CATALÀ, exposició itinerant per Catalunya, que en cada edició dona a conèixer artistes joves. Canals ha assistit i assisteix a nombroses fires internacionals i promou l’art a nivell nacional i internacional.  

La galeria està situada a poca distància del Reial Monestir de Sant Cugat, que està catalogat com a monument nacional dels segles XII i XIII.

El mes de febrer de l'any 2017 tanca la galeria del carrer de la Creu i passa a desenvolupar-se tota la seva activitat a la nova ubicació del carrer Orient, domicili particular del galerista, convertint d'aquesta manera la casa particular en el primer museu-galeria de la ciutat de Sant Cugat.

CANALS GALERIA D'ART

Carrer Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
T. 936 754 902
M. 607 253 998

Horari galeria: de dimecres a divendres de 17 a 20 h.

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art 2019

Disseny web Creació Singular