La galeria Canals

Canals Galeria d’Art és la primera galeria de la ciutat de Sant Cugat-Barcelona, creada per Josep Canals el 1973. Des d’un principi, s’ha dedicat a la promoció de l’art d’avantguarda i a defensar els interessos de la modernitat, des d’aquesta ciutat del sud d’Europa situada al costat de Barcelona, capital de Catalunya.

La programació d’aquest espai d’art es centra en artistes del segle XX i XXI, destacant-hi creadors de reconegut prestigi i també joves artistes emergents.

Fins l’any 2020, Canals Galeria d’Art ha organitzat el certamen artístic Biennal d’Art Contemporani Català, que des de l’any 1977 ha estat un estímul per als joves creadors catalans. Al llarg de la seva història, la galeria ha participat en nombroses fires internacionals –Arco, Madrid, Lineart Gante (Bèlgica), Interarte València, Art Jonction Niça (França), Art London Londres...  

Anteriorment, l’espai estava situat al carrer d’Alfons Sala, 25 i posteriorment es traslladà al carrer de La Creu,16. L’any 2017 la galeria es trasllada a la seva actual seu situada al carrer d’Orient, 24 en una singular casa de poble de l’any 1940, a poca distància del Reial Monestir de Sant Cugat, que està catalogat com a monument nacional dels segles XII i XIII.

La programació expositiva es pot veure a l’espai físic i també a diferents xarxes d’Internet.

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Horari galeria:
de dimarts a divendres de 18 a 20 h.

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular