Barnils, Sergi
Barnils, Sergi

Sergi Barnils, (Bata -Guinea Ecuatorial-1954) és un dels artistes de Sant Cugat que durant la dècada dels '90 es donat a conèixer sobre tot a Itàlia i Alemanya. Barnils treballa entre Sant Cugat, Tossa de Mar i Milà (Itàlia), on hi té taller obert. Canals-Galeria d'Art, va donar a conèixer aquest artista a principis dels anys '90.

El seu llenguatge pictòric es basa en les arrels més primitives i colors contundents, la seva atracció pel paisatge en etapes inicials, es transforma en un abandonament de la representació, per desenvolupar una síntesi espacial. Un diàleg entre el dibuix, la geometria i el simbolisme, on s’hi poden observar les fonts de la nostra tradició, en especial del món medieval. Obres que elabora amb una tècnica pacient i meticulosa, de superposició de capes amb transparències, de gratat i ratllat.


La seva obra es troba repartida per nombrosos museus i col·leccions particulars d’Alemanya, Itàlia, Austria, Holanda, entre d’altres  i ha realitzat nombroses exposicions arreu. 

 

 


CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular