Exposicions anteriors

Mª ASSUMPCIÓ RAVENTÓS “Una dona del tapís”

Del 25 de maig al 31 dagost de 2019

 

Canals-Galeria d’Art vol lloar la dedicació de Mª Assumpció Raventós, i presenta una exposició seva, tot rememorant la llarga trajectòria d’aquesta artista multidisciplinària que, als anys ‘70 va instruir-se en l’aplicació dels nous conceptes apareguts en l’art del tapís, implicant-se en l’Escola Catalana de Tapís de Sant Cugat.

Nascuda a Sant Sadurní d’Anoia –Barcelona- el 19 de maig de 1930, Raventós és una de les artistes catalanes més representatives de la segona meitat dels segle XX i una de les més destacades en la història del tapís contemporani.

Ella ha sabut manifestar-se amb èxit en tots els llenguatges al seu abast. Domina les tècniques del dibuix, la pintura, el tapís i el gravat. Al llarg de la seva vida, ha obtingut un ampli reconeixement i li han estat concedides la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i la Medalla d’Or del Cercle de Belles Arts de Madrid. També és acadèmica de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts Sant Jordi de Barcelona. Ha realitzat nombroses exposicions a nivell nacional i internacional i la seva obra forma part de nombrosos museus i col·leccions públiques i privades d’aquí i de l’estranger.

La present exposició consta de quinze obres, entre tapissos i pintures.

 

Mª Assumpció Raventós - Una trajectòria creativa

Mª Assumpció Raventós - Una trajectòria creativa

Mª Assumpció Raventós - Una trajectòria creativa

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular