Exposicions anteriors

40 artistes, 40 anys de galeria

De l'1 d'octubre al 14 de desembre de 2014

Tot fent un repàs d’alguns dels artistes que han exposat a la galeria durant els seus 40 anys d’existència, mostrem algunes de les firmes que durant aquest període han exposat en aquest espai emblemàtic de Sant Cugat, i consolidem el tarannà d’una galeria que es forma establint un estret lligam entre el galerista, els artistes i el públic.

Aquesta mostra és la realitat del treball diari del galerisme professional en relació als creadors, que en aquesta exposició es poden veure i que són: Daniel Argimon, Modest Cuixart, Salvador Dalí, Pere Formiguera, Grau Garriga, Jaume Muxart, Perejaume, Picasso, Ràfols-Casamada, Amèlia Riera, Tharrats…

Amb una mirada crítica, a l’exposició hi podem veure l’evolució de la galeria i de l’art català durant les últimes quatre dècades. Podem veure les diferents tendències que s’emmarquen des de l’informalisme, la figuració o l’abstracció,  fins arribar al dia d’avui. És una oportunitat de diàleg entre tendències i artistes que marquen el procés de l’art de la darrera meitat del segle passat.

La línia seguida per Canals-Galeria d’Art ha estat la constant defensa dels artistes que varen intervenir en la reconeguda Casa Aymat, indret on va néixer l’Escola Catalana de Tapís. La seva intervenció va representar la  renovació a nivell de tot l’estat espanyol d’aquesta disciplina artística –el tapís-. Canals-Galeria d’Art ha estat l’aparador de les noves generacions d’artistes que venien a viure a Sant Cugat, on hi creaven les seves obres, convertint la ciutat en terra d’artistes.

“40 artistes, 40 anys de galeria” és una mostra en temps de crisi de l’aportació d’aquesta galeria de comarca a la ciutat i al país.

 

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular