Exposicions anteriors

ALINA GRANADOS Serie "Diario de navegación"

Del 2 de febrer al 30 de març de 2014

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Alina Granados pintora d’A Coruña és la primera vegada que fa una exposició individual a Catalunya. De formació  llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Santiago de Compostela i en Filologia Galego-Portuguesa per la Universitat d’A Coruña. Cursà l’especialitat de Tècniques de volum a l’escola d’arts i oficis artístics Pablo Picasso de la seva ciutat natal.

Nascuda a A Coruña el 1966, la seva obra s’ha pogut veure recentment a la Galerie Riedmiller en Thal i a l’Antonierhause Museum de Memmingen d’Alemanya.

Pintora de gran força i sensibilitat expressiva treballa la seva obra sense pinzells, en paraules de l’artista “...són obstacle per a la meva forma natural de pintar. Necessito sentir la textura de la pintura i de la tela a les gemes dels meus dits, estirar els braços i expandir la pintura a cops de ma, evitant els límits”.

Els seus referents són artistes com Rothko, Barnett Newman, Strindberg passant per Herbert Brandl, Barceló o Richter, entre molts d’altres. En Mark Rothko hi va trobar una passió que la va dur a estudiar el món de l’arqueologia com a inspirador de l’obra d’art,  a traslladar els mites i els valors universals al llenç.

La premsa alemanya ha ressaltat la seva força, la seva energia i profunditat expressiva.

Per aquesta primera mostra individual a Catalunya, Alina presenta 15 pintures, algunes de gran format, on la força de la natura canvia enèrgicament, tal i com ho fa el paisatge de la seva terra natal.

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular