Exposicions anteriors

JOSÉ CARLOS BALANZA, ANYS 90

De febrer a abril 2018

 

José Carlos Balanza -Logroño, 1952- és un dels artistes més destacats de La Rioja, amb una obra contundent, sense concessions, en que matèria i forma s’endinsen en referències ancestrals.

Fa servir diversos materials i tècniques, que es converteixen en simples eines de difusió del seu missatge. Reflexiu i alhora provocador, Balanza mostra una constant evolució, buscant a través de les seves creacions, més que respostes, preguntes sobre la realitat i la percepció d’aquesta, un desafiament directe cap a l’espectador que no por romandre indiferent davant la seva obra d’art.

Bàsicament treballa la pintura i l’escultura dins els corrents informalistes i compta amb una àmplia trajectòria expositiva a nivell de tot l’estat.

La seva obra forma part de col·leccions a diferents museus i fundacions: Fundació Antonio Saura (Cuenca), Museu Würth La Rioja, Museu de Logroño, Museu de Nájera (La Rioja), Museu de Belles Arts de Santander, Fundació L’uomo e L’art, Biella (Itàlia), Fondos del Gobierno de La Rioja, Consejería de Cultura del Govern de La Rioja, Fons de la Diputació de Burgos, Museu d’Art Contemporani “Can Marc”, Begur (Girona), Mussé des Beaux Arts de Libourne (França), col·lecció Francesco Martani, Bologna (Itàlia). Col·lecció Ernesto Ventós (Barcelona), Miniatur – Museum, Amsterdan (Holanda), Col·lecció Futbol Club Barcelona, (Barcelona). Fons Diputació de Valladolid, Fundació Margarida Montferrato, Balaguer (Lleida).

També té obra pública a Logroño, Lardero, Arnedo i Sotés (La Rioja).


JOS… CARLOS BALANZA, ANYS 90

JOS… CARLOS BALANZA, ANYS 90

JOS… CARLOS BALANZA, ANYS 90

JOS… CARLOS BALANZA, ANYS 90

JOS… CARLOS BALANZA, ANYS 90

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular