Exposicions anteriors - SALA 2

SERGI BARNILS amb NÚRIA i SERGI SALVADOR ENCINAS

Del 5 de setembre al 31 d'octubre de 2016

 

Canals Galeria d’Art participa en el 47è. CONGRÉS DE L’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA inaugurant el dia 8 de setembre, a les 20 h., tot coincidint amb la inauguració conjunta que fan les galeries de Catalunya participants en aquest Congrés.

Sergi Barnils pintor artista d’arts visuals que també s’implica al llarg de la seva trajectòria en el món de la ceràmica. En aquest cas, es presenta aquesta proposta conjunta d’aquests tres creadors, els ceramistes Núria i Sergi Salvador i el pintor Sergi Barnils, en que basant-se en el fang, la cuita i tot el procés que té la ceràmica,  creen formes i colors dins l’evolució ceramista actual.

L’obra de Sergi Barnils, pintura, escultura, ceràmica i gravat és molt valorada, sobretot a Itàlia on hi exposa molt sovint.

Aquesta exposició enllaça amb les exposicions que al llarg de la història de l’art han fet d’altres artistes, com una experiència afegida a la seva creativitat, en que puntualment han fet servir el fang com a suport base de la seva obra. Exemples en tenim molts, Miró i Picasso, Dalí, Grau Garriga, Barceló.

Casademont

Casademont

 

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular