Exposicions anteriors

SERGI BARNILS obra recent de petit format i ceràmiques

Del març a l'agost 2015

Sergi Barnils és un artista de Sant Cugat que va néixer a Bata -Guinea Equatorial- l’any 1954, on els seus pares residien aleshores. Durant la dècada dels '90 es dona a conèixer i a partir d’aleshores la seva obra s’exposa a diferents indrets d’Europa on és molt reconeguda, sobre tot a Itàlia, Alemanya i Suïssa. Canals-Galeria d'Art, va donar a conèixer aquest artista a principis dels anys '90.

El seu llenguatge pictòric es basa en les arrels més primitives i colors contundents, la seva atracció pel paisatge en etapes inicials es transforma en un abandonament de la representació, per desenvolupar una síntesi espacial. Un diàleg entre el dibuix, la geometria i el simbolisme, on s’hi poden observar les fonts de la nostra tradició, en especial del món medieval. Obres que elabora amb una tècnica pacient i meticulosa, de superposició de capes amb transparències, de gratat i ratllat.

En la exposició “Verger celeste” ens presenta obres de petit format sobre paper i  ceràmiques. A les obres de paper hi representa imatges gràfiques i signes de l’alfabet, amb configuracions que ens apropen a la cultura primitiva de l’art mediterrani. La seva inspiració arranca en els capítols 21 i 22 del llibre de l’Apocalipsi.

Pel que fa a la ceràmica, la seva incursió en aquest món li ve de tradició familiar i elabora unes peces de format clàssic, amb la seva personal cal•ligrafia de signes.

Barnils és un artista molt conegut a diferents països europeus, no tant al seu país.

La seva obra es troba repartida per nombrosos museus i col•leccions particulars d’Alemanya, Itàlia, Àustria, Holanda, Espanya, Suïssa  entre d’altres països  i ha realitzat nombroses exposicions, sobre tot al continent europeu.

 

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular