Exposicions anteriors

NEUS COLET "Finestres"

Del 28 de febrer al 25 d'abril de 2012

 

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 

Neus Colet és una excel·lent escultora que viu a Sant Cugat i que ha evolucionat amb una forta personalitat a través dels anys. Treballa l'escultura i el gravat, establint una singular relació entre aquestes dues disciplines. El seu interès per gravar comença al 1996, treballant durant un temps i de manera paral·lela l’escultura i el gravat. Incorpora a tota la seva obra escultòrica la tècnica del gravat.

A l’exposició sèrie “Finestres” que ara ens presenta, treballa a partir del seu coneixement de l’espai físic, l’objecte, posició, direcció, la geometria la figura i la seva relació amb l’espai, la superfície bidimensional, la profunditat, la percepció visual, també la llum, l’obertura, el tancament...  i tot un seguit de conceptes en què es basa tota la seva obra en les seves diferents èpoques.

La sèrie “Finestres” juga amb tots aquests conceptes per recrear una altra realitat. El que és cert, és que amb el temps, la Neus Colet ha anat incorporant a les seves obres cada vegada més, els significats més al·lusius, irònics, insinuants o evocadors dels propis elements representats. Aquest és un tret inalterable en la seva obra, que influeix molt positivament en el resultat final de cada peça.

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular