Exposicions anteriors

NEUS COLET "Fibres"

Del 27 de novembre de 2015 al 31 de gener de 2016

Casademont

Casademont

 

La trajectòria de Neus Colet s’inicia l’any 1988, mostrant des del primer moment una clara inclinació per l’escultura, primer amb la construcció de petits artefactes de ferro o fusta, artefactes lleugers i dibuixats a l’aire i amb peces mecàniques disfuncionals que més endavant es van anar depurant.

El seu esperit de recerca de construir, edificar i donar forma no podia trobar un terreny més abonat a la seva vocació experimental que el de les tècniques del gravat, en que ella intenta jugar des de l’aiguafort amb totes les possibilitats tècniques que el mitjà li ofereix.

A l’exposició “FIBRES” hi podem veure el que sempre ha distingit el treball de Neus Colet: una gran voluntat de recerca en el punt on conflueixen els materials i el seu comportament, l’espai i l’objecte. Transfereix a les seves obres un magnetisme i una sensibilitat especial; ens atrau la seva aparença austera amarada d’una poètica reflexiva i plena de sentiments, provocant-nos inquietuds, sempre des de la més absoluta autenticitat.

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular