Exposicions anteriors

"Ocnos i el parat esglai"
SERGI BARNILS, PICASSO, AMELIA RIERA, VILADECANS, DALÍ, SUBIRACHS

Del 10 d'abril al 30 de maig del 2013

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Dins els actes oficials de l’Any Espriu es presenta a Sant Cugat el llibre pòstum i inèdit de Salvador Espriu “Ocnos i el parat esglai”, amb una exposició de l’obra original de Sergi Barnils que l’acompanya.

“Ocnos i el parat esglai”, que ara es publica per primera vegada, és un projecte dels últims anys d'Espriu, amb el propòsit de recopilar i revisar tota la seva producció assagística. “Ocnos i el parat esglai” no és un llibre de poemes ni de narracions, sinó el llibre pòstum, inèdit, de Salvador Espriu, que reuneix la seva obra assagística.

El llibre té 26 textos sobre artistes, una característica singular dedicada a molts artistes: de Bruegel el Vell a Velázquez, de Picasso o Xavier Nogués a Apel•les Fenosa, de Dalí a Subirachs, dels fotògrafs Jean Dieuzaide a Toni Vidal, de Cusachs a Joan-Pere Viladecans, d’Amèlia Riera a Àngels Freixanet i un llarg etcètera d’altres artistes, sovint aleshores,  joves promeses, si ens fixem en la data del suport espriuà. Una part significativa de les seves obres integren  l’exposició.

Mireia Mur i Ramon Balasch, aquest últim estret col·laborador del poeta els darrers anys de la seva vida, són els curadors del llibre que, seguint la vella tradició de complicitat entre l’art i la societat civil, ha comptat amb la col·laboració de  l’artista de Sant Cugat, Sergi Barnils, per fer-ne les il•lustracions.

Aquesta és una mostra singular dins l’Any Espriu, perquè es fa la presentació oficial d’aquest llibre inèdit, amb aquesta també singular mostra d’art visual.  

En el Claustre del Reial Monestir s’exposa l’obra de Barnils i a Canals-Galeria d’art, a més de la seva obra, també es mostren les obres d’alguns dels artistes ressenyats en el llibre i vinculats amb la galeria: Picasso, Dalí, Subirachs, J. P. Viladecans i Amèlia Riera.

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular