Exposicions anteriors

JOAN PANISELLO

Del 5 de setembre al 31 d'octubre de 2016

 

Canals Galeria d’Art participa en el 47è. CONGRÉS DE L’ACADÈMIA INTERNACIONAL DE CERÀMICA inaugurant el dia 8 de setembre, a les 20 h., tot coincidint amb la inauguració conjunta que fan les galeries de Catalunya participants en aquest Congrés.

Joan Panisello (Jesús-Tortosa -Baix Ebre-1944) és un dels ceramistes reconeguts del país. L'any 1991 és premiat amb la "Medalla d'Or" al II Saló Internacional Gran Ducat de Luxemburg i "Medalla de Plata" del Gran Prix Internacional París. L'any 1992 se li atorga el reconeixement de "Tortosí de l'any 1991". És membre de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica des del 2013.

El reconegut crític d’art Josep Corredor Matheos diu “... el conjunt de l’obra de Panisello revela voluntat decidida de prosseguir la investigació –en forma i esmalts- i un enteniment de la creació com quelcom que no està absolutament subjecte, esclau, del seu temps, o, en tot cas com ho vincula a un temps distint, molt més elàstic i profund, ric, en què l’art gaudeix d’una autonomia que pot ser plena...”

Casademont

Casademont

Casademont

Casademont

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular