Exposicions anteriors

ÀNGELS RIBÉ

Del 6 de novembre de 2012 al 27 de gener de 2013

El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

La mostra coincideix amb el fet que l’artista es Premi Nacional d’Arts Plàstiques 2012 que atorga la Generalitat de Catalunya.

Àngels Ribé (Barcelona, 1943) viu a La Floresta -Sant Cugat- des de l’any 1980. Fa pocs dies que ha estat guardonada amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques 2012 que li ha estat concedit per la Generalitat de Catalunya, per la seva destacada contribució a l’art conceptual català dels anys ‘70, amb una dilatada trajectòria transcorreguda entre París, Nova York i Barcelona.

L’any passat va presentar amb gran èxit al MACBA l’exposició En el laberint. Ha practicat l’environament, l’acció, l’escultura, i ha reflexionat sobre fenòmens de percepció en l’espai. Aquesta retrospectiva al MACBA va obtenir el premi de l’Associació Catalana de Crítics d’Art 2011 a la millor exposició de recerca històrica.

Àngels Ribé és una de les artistes més rellevants de l’art conceptual. Va començar a crear peces, escultures o instal·lacions conceptuals, per anar progressivament evolucionant cap a accions o performances, on no existia peça artística i l'artista treballava amb l'espai o amb el seu propi cos.

Forma part del grup d'artistes que van marcar els processos per cercar noves maneres per fer art, d'observar-ho, buscant uns nous valors i una nova societat als anys 70.

Àngels Ribé ha estat vinculada amb Canals-Galeria d’Art, havent participat amb anterioritat en col·lectives en aquest espai i ara, exposa per primera vegada individualment a la ciutat on ella viu, mostrant-nos obres recents de petit format, sobre paper.

Ha realitzat nombroses exposicions i la seva obra es troba repartida per diferents museus.

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular