Exposicions anteriors

"Temps fugit"

Del 16 de desembre 2014 al 30 de gener 2015

L’última exposició de Canals-Galeria d’Art de l’any 2014,  vol ser una reflexió del pas del temps i de els artistes que han passat per aquesta galeria durant els seus més de 40 anys d’existència.

A l’exposició s’hi poden veure obres de diferents artistes, alguns reconeguts internacionalment com Picasso, d’altres més joves com Pladevall i d’altres que la galeria ha defensat i que formen part de les noves generacions de creadors, com Barnils, Belzunce, Colet, Canals…

Aquest és una mostra del pas del temps a través de l’art i les seves tendències, amb totes les connotacions polítiques i socials d’un final de segle XX i començament del nou segle XXI, i també és una recopilació d’obres de diferents autors, que durant els últims 40 anys han realitzat mostres individuals o col·lectives a aquest espai d’art: Manuel Aramendia, Daniel Argimon, Josep M. Avilés, Juan Carlos Balanza, Carles Briega, Joaquim Budesca, Josep Canals Gual, Jaume Carbonell, Jorge Castillo, Neus Colet, Àlex de Fluvià, Domènec Fita, Pere Formiguera, Enric Giralt, Ramon Herreros, Conxa Ibáñez, Anna Miquel, Àlex Nogué, Pablo Ruiz Picasso, Enric Pladevall, M. A. Raventós, Amèlia Riera, Ferran Soriano, Josep Uclés, Vicencs Viaplana i Antoni Xaus.

És una mostra del pas del temps per un espai d’art.

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular