Carmen Anzano
Sergi Barnils
F. Cabanas-Alibau
Martín Carral
Casademont le Vieux
Neus Colet
Teresa Farrés
Pere Formiguera
Josep Grau Garriga
Salvador Joanpere

Exposició

SANT CUGAT TERRA D'ARTISTES

1 d'octubre - 30 de desembre 2021

 

Obertura presencial i Online, divendres 1 d’octubre de 2021
Temporada quaranta-nou de Canals Galeria d’Art

Exposicio actual - Canals Art

L’any 1972 Canals va crear l’eslògan “Sant Cugat, terra d’artistes”, que ràpidament es va fer popular, per a potenciar els artistes que en aquells anys iniciaven la seva trajectòria, ò que venien a viure a Sant Cugat.

Avui, en inaugurar la temporada quaranta-nou de la galeria, mostrem una col·lectiva d’alguns dels artistes d’aquí, que han destacat mes enllà del municipi, tenint alguns d’ells àmplia repercussió internacional.

L’exposició comença amb Josep Grau Garriga, que ha estat el primer artista professional de la ciutat en el segle XX i amb la primera pedagoga d’art a Sant Cugat, la Teresa Farrés. Fins a deu artistes que conformen la mostra, de diferents generacions, amb els quals iniciem el nostre relat de l’art del Segle XX a Sant Cugat.

Exposen: Carmen Anzano, Sergi Barnils, F. Cabanas-Alibau, Martín Carral, Casademont le Vieux, Neus Colet, Teresa Farrés, Pere Formiguera, Josep Grau Garriga i Salvador Joanpere.

Aquests artistes ens mostren dibuix, pintura i fotografia i són alguns dels creadors representatius dels darrer mig segle d’art a la ciutat.

A partir dels anys ’70 hi ha molt moviment creatiu a la ciutat i aquesta és només una petita mostra d’alguns lluitadors que encara avui segueixen mostrant les seves obres al país i a fora. Actualment, la ciutat compta amb uns quaranta artistes professionals, que mostren de manera regular les obres a molts indrets, sense oblidar els artistes aficionats, de totes les edats, que creen l’ambient idoni per poder dir que Sant Cugat és terra d’artistes.

Aquesta temporada, la galeria es centrarà en exposicions d’artistes vius de la ciutat que destaquen a nivell internacional.
Som una de les galeries mes antigues del territori i formem part de l’associació Galeries d’art de Catalunya.

 

 

Exposicio actual - Canals Art

 

Exposicio actual - Canals Art

 

Exposicio actual - Canals Art

 

Exposicio actual - Canals Art

 

Exposicio actual - Canals Art

 

Exposicio actual - Canals Art

 

 

CANALS GALERIA D'ART

C/ d'Orient, 24 - Sant Cugat - Barcelona
M. 607 253 998

Visites concertades trucant al 607 253 998

infogaleria@canals-art.com

 

Copyright © Canals Galeria d'Art

Disseny web Creació Singular